Prodej mláďat - NABÍDKA

09.03.2010 11:11
20.3.2011 se narodilo 5 mláďat králíka zaječího, poslední samička je opět uvolněna k prodeji.
CENA ZA ZAJEČÁKA S PP: 900.-

 

 

Vrh A

Naši malí zaječáci otevřeli očíčka a mají se k světu :-)).

Králíčata jsou odchovaná v domě a v pravidelném kontaktu s dětmi. Při rezervaci berte prosím na vědomí, že to není žádný zakrslík a bude třeba mu vytvořit odpovídající podmínky.  Pokud bude chovaný v bytě, potřebuje klec opravdu prostornou a jelikož rádi panáčkují, bude třeba časté venčení. Jsou to krásná a temperamentní zvířata a i když se dají velmi dobře socializovat, nehodí se k malým dětem! S chovem v bytě ráda poradím. Je možné zajistit veškeré vybavení a odpovídající klec, přepravku, postroj i překážky pro králičí HOP.

DOBŘE SI PROSÍM PROČTĚTE PODMÍNKY PRODEJE!!!

Naše odchovy nejsou určeny ke konzumaci!

 

1. Archi z Ráje - sameček -  V NOVÉM DOMOVĚ

2. Apolenka z Ráje - samička - V NOVÉM DOMOVĚ

3. Akym z Ráje - sameček - V NOVÉM DOMOVĚ

 

 

Na prodej jsou dva samci králíka zaječího po importovaných rodičích s oceněním samec 96,5b., samice 95b. Mláďata jsou odchovaná v bytě a jsou zvyklá na kontakt s dětmi a dalšími zvířaty, socializovaná, nejeví známky agresivity. Nejsou však vhodná k malým dětem, jedná se o velké a temperamentní plemeno. Pro svůj temperament a ideální stavbu těla je v německu toto plemeno velmi oblíbené při králičím HOPU - náš samec velmi dobře reaguje na překážky a skákání ho moc baví. Mláďata zvykáme na postroj od malička, upřednostním zájemce o tuto sportovní aktivitu. Mláďata budou mít PP, tetování a kupní smlouvu. S chovem doma i venku ráda poradím. K ODBĚRU IHNED.

1. sameček - V NOVÉM DOMOVĚ

2. sameček - V NOVÉM DOMOVĚ

 

Po vaší rezervaci požadujeme uhrazení zálohy 500.- Kč převodem na účet č:160828560 / 0600 jako V.S prosím uveďte vaše tel. číslo.

 

KRÁLÍČKA VÁM ZAREZERVUJEME AŽ PO UHRAZENÍ ZÁLOHY NA ÚČET, JE TO Z DŮVODU ČASTÉHO RUŠENÍ REZERVACE NA POSLEDNÍ CHVÍLI.

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ.

 

—————

Zpět